Tryeza.com

Sugjero nje artikull per kete teme | Posto nje pyetje per kete teme
Reklama:

Shtypi ShqiptarArtikuj dhe lajme te reja:
Shitje Online

Gjykata administrative ne shqiperi

Per te lexuar me shume per gjykata administrative ne shqiperi ju ftojme te vizitoni nje nga faqet e meposhtme.
Ne rast se faqja qe publikohet ne kete liste nuk permbarn informacione rreth gjykata administrative ne shqiperi athere ju sugjerojme te klikoni nje nga fjalet e tjera kyce te listura.
Nese keni ndonje pyetje klikoni ketu per ta publikuar online. Mbase dikush do tiu kthej pergjigje dhe ju ndihmon.

[ Lojra me makina ] [ Lojra me barbi ]
Reklama
ReklamaPyetje ne lidhje me kete teme nga vizitoret tane:


“Pershendetje! Gjykata administrative a e ka objekt te saj zgjidhjen e mosmarreveshjes mes punedhenesit dhe punemarresit ne lidhje me shkeljen e kontrates se lidhur mes tyre. Behet fjale per mos pagim te sigurimeve shoqerore, pagave dhe shpenzimeve te tjera nga punedhesesi per kohe te gjate deri edhe vite. Nese po , ku mund te drejtohem?”
Pustuar nga: jorgjeta Gjanci ne daten: 12-10-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje


Lista e faqeve:

gjykata administrative ne shqiperiShtypi Shqiptar
gjykata administrative ne shqiperi me shume ne shtypi.im. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.shtypi.im
gjykata administrative ne shqiperiVetem Lajme
gjykata administrative ne shqiperi me shume ne vetemlajme.com. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.vetemlajme.com
gjykata administrative ne shqiperiPortali shqiptar
Lexoni me teper per gjykata administrative ne shqiperi duke vizituar faqen portali.im. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.portali.im


Nese nuk gjeni asnje informacion ne faqet e mesiperme ju ftojme te vizitone faqe te tjera te rrijetit tone si:

Vetem LojraVetem Lojra
Lexoni me teper per gjykata administrative ne shqiperi duke vizituar faqen vetemlojra.com. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.vetemlojra.com
The Gamer TubeThe Gamer Tube
Hyr tani ne thegamertube.com dhe lexo me shume per gjykata administrative ne shqiperi!
http://www.thegamertube.com
Lojra me MakinaLojra me Makina
gjykata administrative ne shqiperi me shume ne lojramemakina.net. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.lojramemakina.net
Lojra OnlineLojra Online
gjykata administrative ne shqiperi me shume ne lojra-online.net. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.lojra-online.net
Lojra me BarbiLojra me Barbi
Hyr tani ne lojramebarbi.net dhe lexo me shume per gjykata administrative ne shqiperi!
http://www.lojramebarbi.net

 

Indeksi | Terms & Conditions | Privacy Policy